USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme koostaneet tälle sivulle seuran suuntaan suunnattuja kysymyksiä. Lukaise lista lävitse, jos täältä löytyisi Teitä askarruttanut kysymys ja vastaus siihen.

Kenelle seuranne tarjoaa toimintaa?
Meillä harrastetaan "vauvasta vaariin". Nuorimmat harrastajamme löytyvät kiekko - ja ringettekouluistaimme ja vanhimmat useista aikuisten harrasteryhmistä.

Valikoimasta löytyy ryhmiä vasta-alkajille ja jo pidempään pelanneille. Sivuiltamme löydät runsaasti tietoa eri ryhmistämme.

Paljonko harrastaminen maksaa?
Suurin osa seuran toiminnasta on maksullista. Tarjoamme  kuitenkin hyvin edullista ja jopa ilmaista matalan kynnyksen toimintaa lapsille ja nuorille.

Ikäkausijoukkueidemme maksut riippuvat ikäryhmästä, toiminnan määrästä ja ryhmän koosta. Asiaa voi tiedustella suoraan joukkueiden johtajilta.

Ovatko seuran toimihenkilöt vakuutettuja seuran toimesta?
Kyllä ovat, Osuuspankin Tuplaturva vakuutuksella. Lisätietoja Tuplaturvavakuutuksesta: https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/

Miten toimin tapaturman sattuessa?
Kiekko-Espoo Ry:n pelaajien hoitopolun löydät täältä: https://epshockey2.sharepoint.com/:i:/s/Kiekko-EspooMateriaalipankki/EVlQaT6gA4JIj_-qAIGw-N0BEF5f1tA8LafJk13MeUkHUw?e=eyrIW1

Haluaisin siirryä pelaamaan seuraanne, miten toimin?
Kiekko-Espoo Ry noudattaa U8 - U14 ikäluokissa Jääkiekkoliiton eteläisellä alueella yhdessä sovittuja menettelytapoja. Emme ota vastaan pelaajia, ilman lähtöseuran hyväksyntää. Kysy tarvittaessa lisätietoja seuramme Valmennuspäälliköiltä. 

Mikäli olet uusi, vasta lajia aloittava harrastaja, olet tervetullut seuraamme.

Olen siirtymässä pois seurastanne / lopettamassa harrastuksen, miten toimin?
Ole jo ennen lopullista päätöstä yhteydessä oman joukkueesi vastuuhenkilöihin. Käykää läpi siirtoon/lopettamiseen johtaneet syyt. Selvitä myös mahdolliset kuukausimaksuvelvoitteet oman joukkueen rahastonhoitajalta. 

Keneltä saan tarvittaessa lisätietoja siirtoasioissa, kuka vastaa siirtoasioista?
Ikäluokan Valmennuspäällikkö, yhteystiedot täällä: https://juniorit.kiekko-espoo.com/yhteystiedot/

Image