ringettekoulu


Image
Image

Ringettekouluun voivat ilmoittautua kaikki luistelutaitoihin tai ikään katsomatta. Nuorimmat ringettekoululaisemme ovat 2-vuotiaita, joten rohkeasti mukaan nuorellakin iällä! 2010-2004 syntyneille on oma nuorten ryhmänsä, joka harjoittelee Leppävaarassa keskiviikkoiltaisin.

Ringettekoulussa opitaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkimielisesti. Opettelemme yhdessä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn sekä renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat myös ringettekoulun tuntisisältöihin. Ringettekoulussa voi käydä oppimassa vain luistelun alkeet, mutta myös jatkaa pelaajaksi joukkueisiin. Joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan.

Harjoitusajat ja -paikat:

Ringettekoulu järjestetään kaudella 2021-2022 Leppävaarassa, Laaksolahdessa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa. 

Leppävaara: Tiistaisin klo 17.45-18.30 tai Lauantaisin klo 13.45-14.45

Espoonlahti: Lauantaisin klo 11.45-12.45

Matinkylä: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Laaksolahti: Sunnuntaisin klo 12.30-13.30

Nuorten ryhmä (2010-2004 syntyneet tytöt) harjoittelevat kaudella 2021-2022 kerran viikossa keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Leppävaarassa.

Ilmoittautumaan pääset sivuston alareunasta! 

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uusia asioita ringettekoulussa. Pyrimme ottamaan jokaisen yksilönä huomioon ja tarjoamaan juuri hänelle sopivaa toimintaa. Jokainen perhe on meille myös kokonaisuudessaan tärkeä, sillä seuramme joukkueissa toimii kymmeniä vanhempia, minkä vuoksi vanhempien mukaan ottaminen toimintaan on jo ringettekoulussakin tärkeää.

Mitä mukaan?

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), kypärä (mieluiten ristikollinen) ja talvihansikkaat. Luistelun oppimiseen suosittelemme luistimia, jossa ei ole piikkejä ja jotka tukevat lapsen nilkkaa. Parhaimmat luistimet ringettekouluun ovat nauhalliset hokkarit.

Mitä maksaa?

Ringettekoulun syyskausi nyt tarjoushintaan 79€ (norm. 99€), kun lapsi osallistuu kerran viikossa. Jos koronatilanne sallii, niin lapsi voi halutessaan osallistua ringettekouluun kaksi kertaa viikossa 109€ (norm. 129€).

Jokaisella ringettekoululaisella tulee olla ringettelisenssi. LK2 lisenssi on alle 12-vuotiaille. Vakuutuksellisena lisenssi maksaa 15€ ja vakuutuksettomana 5€, lisenssin jokainen hankkii itse Suomisport.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja toiminnasta saat lukemalla RINGETTEKOULUN INFOPAKETIN. Voit tarvittaessa olla yhteydessä toiminnasta vastaavaan henkilöön.

yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
Lähetä sähköpostia
Lisätiedot toiminnasta

uutiset


Image

ILMOITTAUDU MUKAAN!

tutustu toimintaamme!


Mukana menossa