Image

ringettekoulu


Ringettekouluun voivat ilmoittautua kaikki luistelutaitoihin tai ikään katsomatta. Nuorimmat ringettekoululaisemme ovat 2-vuotiaita, joten rohkeasti mukaan nuorellakin iällä!

Skate N Fun on nuorille 2009-2016 syntyneille oma ryhmän, joka harjoittelee Leppävaarassa tiistai-iltaisin ja tai Matinkylässä sunnuntai-iltaisin.

Ringettekoulussa opitaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkimielisesti. Opettelemme yhdessä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn sekä renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat myös ringettekoulun tuntisisältöihin. Ringettekoulussa voi käydä oppimassa vain luistelun alkeet, mutta myös jatkaa pelaajaksi joukkueisiin. Joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan.

Harjoitusajat ja -paikat:

Ringettekoulu järjestetään kaudella 2024-2025 Leppävaarassa, Laaksolahdessa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa.

Ringettekoulun syyskausi käynnistyy ryhmästä riippuen tiistaista 3.9.2024 lähtien. 

Leppävaara: Tiistaisin klo 17.45-18.30 tai lauantaisin klo 13.45-14.45

Espoonlahti: Lauantaisin klo 11.00-12.00. (HUOM!Aika on muuttunut kaudesta 23-24)

Matinkylä: Sunnuntaisin klo 10.30-11.30

Laaksolahti: Sunnuntaisin klo 12.30-13.30

Skate N Fun nuorten ryhmiä on tarjolla kerran tai kaksi viikossa; Leppävaarassa tiistaisin klo 18.30-19.15 ja tai Matinkylässä sunnuntaisin klo 18.00-19.00.

Ringettekoulun syyskausi päättyy ryhmästä riippuen viimeistään tiistaina 17.12.2024. Järjestämme ringettekoululaisille perinteisen jäädiscon torstaina 19.12.2024. 

Ilmoittautumaan pääset sivuston alareunasta! 

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uusia asioita ringettekoulussa. Pyrimme ottamaan jokaisen yksilönä huomioon ja tarjoamaan juuri hänelle sopivaa toimintaa. Jokainen perhe on meille myös kokonaisuudessaan tärkeä, sillä seuramme joukkueissa toimii kymmeniä vanhempia, minkä vuoksi vanhempien mukaan ottaminen toimintaan on jo ringettekoulussakin tärkeää.

Mitä mukaan?

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (suosittelemme hokkareita), kypärä (mieluiten ristikollinen), talvihansikkaat ja kaulaa suojaava vaate / kaulasuoja. Luistelun oppimiseen suosittelemme luistimia, jossa ei ole piikkejä ja jotka tukevat lapsen nilkkaa. Parhaimmat luistimet ringettekouluun ovat nauhalliset hokkarit. Muistattehan, että luistimia tulee aika ajoin teroittaa.

Mitä maksaa?

Ringettekoulun syyskausi maksaa 65€, kun lapsi osallistuu kerran viikossa (+ ringettelisenssi 10€). 

Jokaisella ringettekoululaisella tulee olla ringettelisenssi. LK2 lisenssi on alle 12-vuotiaille. Vakuutuksellisena lisenssi maksaa 23€ ja vakuutuksettomana 10€, lisenssin jokainen hankkii itse Suomisport.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja toiminnasta saat lukemalla RINGETTEKOULUN INFOPAKETIN. Voit tarvittaessa olla yhteydessä toiminnasta vastaavaan henkilöön.

For more information in English, read the RINGETTE SCHOOL INFORMATION PACKAGE. You can also contact the person in charge for questions.

yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
Lähetä sähköpostia
Lisätiedot toiminnasta

uutiset


Image

ILMOITTAUDU MUKAAN!

tutustu toimintaamme!


Mukana menossa