ringettekoulu


Image
Image

Ringettekouluun voivat ilmoittautua kaikki luistelutaitoihin tai ikään katsomatta. Nuorimmat ringettekoululaisemme ovat 3-vuotiaita, joten rohkeasti mukaan nuorellakin iällä! 2008-2004 syntyneille on oma nuorten ryhmänsä, joka harjoittelee Leppävaarassa tiistai-iltaisin.

Ringettekoulussa opitaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkimielisesti. Opettelemme yhdessä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn sekä renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat myös ringettekoulun tuntisisältöihin. Ringettekoulussa voi käydä oppimassa vain luistelun alkeet, mutta myös jatkaa pelaajaksi joukkueisiin. Joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan.

Toimimme tällä hetkellä kahdella eri jäähallilla Leppävaarassa ja Laaksolahdessa.

Turvallisuus 

Koronatilanteen vuoksi olemme jakaneet lapset pienryhmiin, jotka pysyvät samoina jotta riskit ovat mahdollisimman pienet. Ryhmän ohjaaja pyritään myös viikosta toiseen pitämään samana. Lapset on jaettu pienryhmiin iän ja taitotason perusteella, jotta harjoitteleminen olisi mahdollisimman mukavaa kaikille. 

Vanhemmat eivät tällä hetkellä valitettavasti saa tulla halliin ollenkaan. Kokoonnumme jäähallin edessä, luistimet ja muut varusteet puettuina, josta lapset siirtyvät suoraan jäähalliin ohjaajan johdolla. 

Vanhempi ilmoittaa lapsen jokaiseen harjoitustapahtumaan myClubin kautta, jotta meillä on tieto, että kuinka monta lasta on harjoituksiin tulossa. 

Päivitetty 15.2.2021. 

Harjoitusajat ja -paikat:

Tiistaisin Leppävaara klo 17:45 - 18:25 --> ryhmät A, B ja C ja klo 18.25-19.15 ryhmä D.

Lauantaisin Leppävaara 13:25 - 14:15 --> ryhmät A, C ja D ja klo 14.25-15.15 ryhmä B. 

Sunnuntaisin Laaksolahti 12:30 - 13:25 --> ryhmät A, B ja C. 

Kaikissa pienryhmissämme on vielä tilaa! 

Nuorten ryhmä tiistaisin Leppävaara klo 17:45 – 18:25 --> koronan vuoksi tytöt harjoittelevat helmikuussa klo 19.30-20.30 Leppävaarassa

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uusia asioita ringettekoulussa. Pyrimme ottamaan jokaisen yksilönä huomioon ja tarjoamaan juuri hänelle sopivaa toimintaa. Jokainen perhe on meille myös kokonaisuudessaan tärkeä, sillä seuramme joukkueissa toimii kymmeniä vanhempia, minkä vuoksi vanhempien mukaan ottaminen toimintaan on jo ringettekoulussakin tärkeää.

Mitä mukaan?

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), kypärä (mieluiten ristikollinen) ja talvihansikkaat. Luistelun oppimiseen suosittelemme luistimia, jossa ei ole piikkejä ja jotka tukevat lapsen nilkkaa. Parhaimmat luistimet ringettekouluun ovat nauhalliset hokkarit.

Mitä maksaa?

Ringettekoulun kevätkausi nyt tarjoushintaan 59,70€ (norm. 99€), kun lapsi osallistuu kerran viikossa. Koronan vuoksi osallistuminen ringettekouluun on kevätkaudella mahdollista vain yhdessä ryhmässä kerran viikossa. HUOM! Veloitamme kevätkauden kuukausiveloituksella 19,90€ / kuukausi epävarman koronatilanteen vuoksi. 

Jokaisella ringettekoululaisella tulee olla ringettelisenssi. Vakuutuksellinen lisenssi maksaa 25€ ja vakuutukseton 15€, lisenssin jokainen hankkii itse Suomisport.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja toiminnasta saat lukemalla RINGETTEKOULUN INFOPAKETIN. Voit tarvittaessa olla yhteydessä toiminnasta vastaavaan henkilöön.

yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
Lähetä sähköpostia
Lisätiedot toiminnasta

uutiset


Image

ILMOITTAUDU MUKAAN!

tutustu toimintaamme!


Mukana menossa