Image

Tervetuloa Tyttökiekkokouluun kaudelle 2023–2024!

Tyttökiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki päiväkoti- ja kouluikäiset tytöt. Pääosin osallistujat ovat noin 4–9-vuotiaita. Yli 10-vuotiaille lajia aloitteleville tytöille seuralla on tarjolla myös vaihtoehtoista toimintaa, kysy rohkeasti lisätietoja!

Kiekkokoulun tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset jäällä toimimiseen ja jääkiekkoiluun. Harjoittelemme luistelutekniikkaa ja lajin alkeita. Kiekkokoulun jälkeen on mahdollisuus jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa tai jatkaa kiekkokoulussa seuraavanakin vuonna.

Alussa mukaan tarvitsee vain luistimet, kypärän, kaulasuojan, paksut hanskat ja rutkasti iloista mieltä. Vauhdin kasvaessa ja taitojen karttuessa on suositeltavaa, että pelaajilla olisi täysi jääkiekkovarustus.

Meille on tärkeää, että jokainen lapsi nauttii jäällä olosta, saa onnistumisen kokemuksia ja oppii uusia asioita. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lapselle sopivan tasoista toimintaa. Kiekkokoulusta joukkueisiin siirrytään pääasiassa innostuksen, iän ja taitotason mukaan. Aikuinen on tervetullut jäälle ensikertalaisen kanssa.

Tyttökiekkokoulu starttaa 28.09.2023 ja on torstaisin Leppävaaran jäähallilla.

Hinta:
Koko kausi 85 €
Puolikas kausi 50 €

Kattavan tyttökiekkokoulun infopaketin löydät TÄÄLTÄ. Tarvittaessa ole yhteydessä emma.nuutinen@kiekko-espoo.com.

Tervetuloa mukaan!

For more information in English, please take a look at INFO LETTER or contact emma.nuutinen@kiekko-espoo.com

tyttökiekkokoulun yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Emma Nuutinen
+358504629789
Lähetä sähköpostia

Ilmoittautuminen & Lisätiedot

Toimistopäällikkö

Jäsenen kuva
Viola Kaukonen
+358405448747
Lähetä sähköpostia
Laskutus

ilmoittaudu mukaan!

uutiset


Mukana menossa