HARRASTETOIMINTA

Nuorten harrasteryhmä

Harrasteryhmä sopii kaikille, jotka haluavat ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä joukkuetoiminnan ulkopuolella, mutta ryhmän kautta on myös mahdollista liittyä joukkuetoimintaan

Ryhmä on tarkoitettu noin 12-17 vuotiaille tytöille. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä,  mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista.

Tyttökiekkokerho alakoululaisille

Tyttöjen kiekkokerho on osa Espoon kaupungin matalan kynnyksen toimintaa ja täysin maksutonta iltapäivätoimintaa.

Tyttöjen kiekkokerho sopii kaikille, jotka kaipaavat iltapäiviinsä liikunnallista toimintaa. Harjoituksissa harjoitellaan jääkiekon ja luistelun perustaitoja erilaisten leikkien ja pelien kautta.

Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista.

Tyttökiekkokoulu

Tyttökiekkokoulu tarjoaa tytöille mahdollisuuden aloittaa jääkiekkoharrastus kivassa ilmapiirissä. Tyttökiekkokouluun voi ilmoittautua kaiken ikäiset ja tasoiset tytöt.Opettelemme yhdessä jääkiekon alkeet leikkien ja pelaten!

Mukaan tarvitset luistimet, kypärän, kaulasuojan, paksut hanskat ja rutkasti iloista mieltä. Mailan voit ostaa ilmoittautumisen yhteydessä tai saat tarvittaessa lainaksi meiltä. Pelitaitojen karttuessa on suositeltavaa, että pelaajilla olisi täysi jääkiekkovarustus. Ilmaista paikkaa kiekkokoulussa voi hakea taloudellisin perustein.

Mikäli kiinnostuit seuran tyttökiekkotoiminnasta, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Venla Mattila
0509111952
Lähetä sähköpostia
Image