Tiedote Korona-altistuksista Kiekko-Espoo ry:n joukkueissa

Kiekko-Espoo ry:n U16 SM, U18 SM, U20 SM joukkueiden pelaajia on altistunut tiistaina 15.9. koronavirustartunnalle fysiikkaharjoitusten aikana. Altistuminen koskee niitä henkilöitä, jotka ovat olleet läsnä kyseisessä  harjoitustapahtumassa. Tieto positiivisesta koronatestituloksesta ja altistumisesta on saatu sunnuntaina 20.9.

Pelaajat on ohjattu heti tiedon tultua seuralle 20.9. omaehtoiseen kotikaranteeniin. Altistuneilla pelaajilla ei ole ilmennyt oireita ja he saavat jatkotoimenpideohjeet Espoon tartuntatautiviranomaiselta. Espoon tartuntatautiviranomainen on tänään maanantaina 21.9. ilmoittanut asettavansa kaikki 15.9. altistuneet 3 joukkueen henkilöt 2 viikon kotikaranteeniin.

Viikonlopun 25.-27.9. otteluita joudutaan ko joukkueiden osalta siirtämään ja uudet ottelupäivät julkaistaan uusien ottelupäivien löytymisen jälkeen Jääkiekkoliiton Tilastopalvelussa.

Kiekko-Espoo ry täsmentää edelleen tänään turvamenettelyjä harjoitustapahtumissa ja pyrkii rytmittämään paremmin harjoitustapahtumia ja kohtaamisia siten, että mahdollisessa virustartuntatapauksessa altistuneiden määrä pystyttäisiin pitämään mahdollisimman pienenä.

U18 SM ja U16 SM joukkueet pelasivat sarjaohjelman mukaiset ottelut perjantaina 18. ja lauantaina 19. syyskuuta ennen tietoa altistumisesta. Espoon tartuntatautiviranomaiselle on informoitu myös nämä ottelutapahtumat sekä välitetty ko vastustajien tiedot tartuntatautiviranomaisen arvioimia mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.