Seuran esittely

Kiekko-Espoo Ry

Kiekko-Espoo Ry on perustettu keväällä 2017 Espoon Palloseuran Jääkiekko Ry:n sekä Espoon Kiekkoseura Ry:n toimesta. Alkuperäinen toimintatarkoitus oli tarjota kilpakiekkotoimintaa perustajaseurojen yli 15-vuotiaille.

Toukokuussa 2020 Kiekko-Espoo Ry:n toimintaan tuli suuria muutoksia. EPS, EKS ja Blues Juniors päättivät tahoillaan yhdistää toimintansa ja jatkaa yhdessä yhden logon sekä nimen alla. Näin syntyi Suomen suurin seura monellakin mittarilla. Olemme tällä hetkellä suomen suurin jääurheilu,- jääkiekko sekä ringetteseura. Toiminnassamme aloitti keväällä 2020 noin 3000 harrastajaa.

Tarjoamme toiminaa koko Espoon alueella. Toiminta on jaettu kolmeen eri lajiryhmään: Poikakiekko, Tyttökiekko sekä Ringette.

Val­men­nus ja ohjaus

Seurassamme toimii yli 300 valmentajaa ja ohjaajaa. Suurin osa ohjaajistamme on vapaaehtoisia isä - ja äitivalmentajia, mutta mukana on myös lähemmäs 100 palkattua valmentajaa.

Valmennustoiminnassa pyrimme kohtelemaan kaikkia pelaajia tasapuolisesti motivoivassa ja kasvatuksellisesti hyvässä ilmapiirissä.

Jokaisella harrastajalla on mahdollisuus tavoitella omia unelmiaan jääkiekon ja ringeten parissa. Tarjoamme harrastustoimintaa aina aikuisten joukkueisiin saakka.

Tarjoamme myös ammattilaisuuteen tähtääville nuorille huipputason kilpailutoimintaa U15-U20 ikäluokissa jääkiekossa. Kilpajoukkuissa toimintaa toteutetaan yksilölähtöisesti, tavoitteena auttaa pelaajia saavuttamaan aikuisten ammatilaissarjoissa tarvittavat fyysiset, henkiset ja lajitaidolliset ominaisuudet.

Hallitustoiminta

Kiekko-Espoo Ry:n hallitus koostuu Puheenjohtajasta sekä kahdestatoista (13) hallituksen jäsenestä:

Puheenjohtaja Ami Rubinstein

Jäsenet: Kristo Herold, Hannu Tervo, Henri Sneck, Janne Flythström, Mikko Laaksonen, Sami Kauhanen, Timo Airisto, Antti Nyqvist, Martin Rönnqvist, Herttaliisa Tuure, Jenni Haataja, Karri Kivioja, Jarkko Malm

Kumppaniksi?

Oletko kiinnostunut olemaan mukana rakentamassa Espoolaista menestystarinaa? Lue täältä lisää kumppanuuksista.

Mukaan seu­ran toimintaan?

Mikäli olet kiinnostunut seuran toiminnasta, ohjaamisesta tai valmentamisesta, ota yhteyttä ja kysy lisää!

YHTEYSTIEDOT LÖYDÄT TÄMÄN LINKIN TAKAA


Image