ringettekoulu 2.0.


Image

Lue lisää ringettekoulun toiminnasta painamalla yläreunasta "Ringettekoulu".

Ringettekoulu 2.0. tarjoaa kaudella 2024-2025 marraskuusta lähtien kaikille luistelusta ja ringetestä kiinnostuneille 2018 syntyneille mahdollisuuden kokeilla harrastamista oman ikäisten kavereiden kanssa. 2017 syntyneet innokkaat voivat mennä kokeilemaan suorana G17-tyttöjen matkaan. 

Projektinimeltään Ringettekoulu 2.0 on yhtä laadukasta toimintaa kuin ringettekoulu, kuitenkin ilman suurempaa sitoutumista ja edelleen pääpainopisteinä toimivat leikit ja kisailut, kuten ringettekoulussakin.

Kevätkaudella tytöt pääsevät osallistumaan Etelä-Suomen alueen Ringettekoulujen päätösturnaukseen. 

Uutuutena toimintaan tulee ryhmäytyminen ennen jäätä erilaisten leikkien kautta. Ensimmäisillä viikoilla tulemme tekemään paljon ryhmään ja uusiin kavereihin tutustumisleikkejä ennen jäätä, jonka jälkeen siirrytään pukuhuoneeseen pukemaan varusteet päälle. 

Toimintamalli on ringettekoulun ja joukkuetoiminnan sekoitus, josta saa vähän jo esimakua, jos haluaa ringettekoulun jälkeen jatkaa joukkuetoiminnassa mukana kaudella 2025-2026. 

Toiminnan aloitus

Toiminta käynnistyy marraskuussa 2024. Informoimme alkusyksyllä kaikkia mukana olevia 2018 syntyneiden perheitä tästä mahdollisuudesta ja miten ilmoittautua mukaan. Kaikki ikäryhmän lapset aloittavat syyskuussa toimintamme ensin ringettekoulusta. 

Ilmoittautuminen 2.0 EKS ja 2.0 EPS ryhmään avataan syksyllä 2024, kun ringettekoulun kausi ollaan saatu käyntiin. 

Valmentajat

Ringettekoulu 2.0 vastuuvalmentajina toimivat ringettekoulustakin tutut ohjaajat.

Toivomme myös, että vanhemmista löytyisi vapaaehtoisia auttamaan tyttöjen valmennuksessa. Ei tarvitse olla tuntemusta lajista, vaan riittää että haluaa toimia ja touhuta lasten kanssa. 

Harjoitukset

Ringettekoulu 2.0. EKS harjoittelee Leppävaarassa lauantaisin 15.15-16.45 (jääaika 16-16.45) ja sunnuntaisin 15.45-17.30 (jääaika 16.30-17.30).

Ringettekoulu 2.0 EPS harjoittelee lauantaisin Espoonlahdessa klo 9.15-11.00 (jääaika klo 10-11) ja sunnuntaisin Matinkylässä klo 14.15-15.45 (jääaika 15-15.45).

HUOM! Kellonajoissa saattaa olla poikkeuksia jäähallissa pelattavien pelien vuoksi, joten ne ovat suuntaa antavia varsinkin Leppävaaran osalta.

Huomaathan myös, että EPS ja EKS ryhmät harjoittelevat aika ajoin myös yhdessä.

Toivomme, että perheet ilmoittautuvat mukaan oman asuinalueensa lähimpänä olevaan toimintaan. 

Varusteet

Ringettekoulun varustus käy alkuun vielä hyvin. Suosittelemme kuitenkin jo hokkareita, ristikollista kypärää, jääkiekkopolvisuojia, kaulasuojaa sekä jääkiekkohanskoja.

Mahdollisia askarruttavia asioita:

Olen jo maksanut ringettekoulun syyskauden, mitä tämä maksaa lisää?
Syyskausi ei maksa teille mitään lisää, vain harjoitusajat muuttuvat ja saatte harjoituksen yhden kerran sijasta kaksi kertaa viikossa.

Mitä jos pääsee osallistumaan vain kerran viikossa?

Ei haittaa eli ei muuta kuin mukaan vain kokeilemaan toimintaa! Toivomme, että suurin osa lapsista osallistuu toimintaan kahdesti viikossa, jolloin muihin ryhmän lapsiin pääsee tutustumaan paremmin. Jos osallistuu kerran viikossa, niin valitettavasti kevätkauden hinta on kuitenkin kaikille sama.

Mitä Ringettekoulu 2.0:n kevätkausi maksaa? Kevätkausi maksaa 50€ / kk tammi-huhtikuun ajan. Tämä pitää sisällään jäämaksut, valmennuksen sekä ringettekouluturnaukseen osallistumisen. Järjestämme tytöille myös pikkujoulut sekä Vappukarnevaalit, jotka kuuluvat hintaan.

yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
Lähetä sähköpostia
Lisätiedot toiminnasta

uutiset


Image

ILMOITTAUDU MUKAAN!

tutustu toimintaamme!


Mukana menossa