ringettekoulu 2.0.


Image
Image

Lue lisää ringettekoulun toiminnasta painamalla yläreunasta "Ringettekoulu".

Ringettekoulussa 2.0. tarjoaa kaudella 2022-2023 kaikille luistelusta ja ringetestä kiinnostuneille 2016 syntyneille mahdollisuuden kokeilla harrastamista oman ikäluokan kavereiden kanssa.

Projektinimeltään Ringettekoulu 2.0 on yhtä laadukasta toimintaa kuin ringettekoulu, kuitenkin ilman suurempaa sitoutumista ja edelleen pääpainopisteinä toimivat leikit ja kisailut, kuten ringettekoulussakin. Kevätkaudella tytöt pääsevät osallistumaan Etelä-Suomen alueen Ringettekoulujen päätösturnaukseen. 

Uutuutena toimintaan tulee ryhmäytyminen ennen jäätä erilaisten leikkien kautta. Ensimmäisillä viikoilla tulemme tekemään paljon ryhmään ja uusiin kavereihin tutustumisleikkejä ennen jäätä, jonka jälkeen siirrytään pukuhuoneeseen pukemaan varusteet päälle. 

Toimintamalli on ringettekoulun ja joukkuetoiminnan sekoitus, josta saa vähän jo esimakua, jos haluaa ringettekoulun jälkeen jatkaa joukkuetoiminnassa mukana kaudella 2023-2024. 

Toiminnan aloitus

Toiminta käynnistyy syksyllä 2022 Ringeten MM-kisojen jälkeen noin marraskuun puolessa välissä. Informoimme alkusyksyllä kaikkia mukana olevia 2016 syntyneiden perheitä tästä mahdollisuudesta ja miten ilmoittautua mukaan. Kaikki ikäryhmän lapset aloittavat syyskuussa toimintamme ensin ringettekoulusta. 

Valmentajat

Ringettekoulu 2.0 vastuuvalmentajina toimivat ringettekoulustakin tutut Anne, Petra ja Ira, sekä tarvittaessa muita ringettekoulunohjaajia ja toivottavasti myös vanhemmista löytyisi vapaaehtoisia auttamaan tyttöjen valmennuksessa. Ei tarvitse olla tuntemusta lajista, vaan riittää että haluaa toimia lasten kanssa. 

Harjoitukset

Ringettekoulu 2.0. EKS harjoittelee pääasiassa Leppävaarassa ja Laaksolahdessa, kun taas EPS ryhmä harjoittelee Espoonlahdessa ja Matinkylässä. Molemmat ryhmät harjoittelevat viikonloppuisin. Tarkemmat ajat vahvistuvat myöhemmin. 

Varusteet

Ringettekoulun varustus käy alkuun vielä hyvin. Suosittelemme kuitenkin jo ristikollista kypärää (jos olette ostamassa uutta kypärää, niin kypärän väri on valkoinen), jääkiekkopolvisuojia, kaulasuojaa sekä jääkiekkohanskoja.

 

Mahdollisia askarruttavia asioita:

Olen jo maksanut ringettekoulun syyskauden, mitä tämä maksaa lisää?
Syyskausi ei maksa teille mitään lisää, vain harjoitusajat muuttuvat. Jos olette maksaneet ringettekoulun syyskaudesta vain kerta viikkoon, niin saatte nyt toisen treenikerran ilmaiseksi.

Mitä Ringettekoulu 2.0:n kevätkausi maksaa? Kevätkausi maksaa 50€ / kk tammi-huhtikuun ajan. Tämä pitää sisällään jäämaksut ja valmennuksen.

yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
Lähetä sähköpostia
Lisätiedot toiminnasta

uutiset


Image

ILMOITTAUDU MUKAAN!

tutustu toimintaamme!


Mukana menossa