nuorten harrastetoiminta


Image

Kaudelle 2021-2022 seuraamme ollaan perustamassa uutena vaihtoehtona nuorten harrastejoukkue, joka tulee koostumaan vuonna 2007 syntyneistä ja vanhemmista tytöistä, jotka ovat pelanneet ringette aikaisemmin tai heillä on pidempi kokemus muusta jäälajissa.

Seuraamme tule tarve perustaa kyseinen joukkue, koska on pelaajia, joilla on innokkuutta pelaamiseen ja säännölliseen harjoitteluun mutta sopivaa joukkuetta ei ole löytynyt. Valitettavan moni pelaaja joutuu lopettamaan D-C-B siirtymisvaiheessa, kun itselle sopivaa joukkuetta ei löydy. Joukkueesta on myös mahdollisuus oman taitotason ja motivaation riittäessä nousta takaisin oman ikäiseen kilpajoukkueeseen. Harrastejoukkueen pelaajien on mahdollista harjoitella sovittaessa kilpajoukkueiden kanssa.

Toiveena olisi, että lähitulevaisuudessa ringetteen saataisiin perustettua nuorten oma harrastesarja, jolloin pelaajat pääsisivät pelaamaan muita samanikäisiä ja tasoisia vastaan. Tulevalla kaudella joukkue osallistuu Ladyjen aluesarjaan ja harjoittelee 1-2 kertaa viikossa.

Joukkueen muodostaminen on nyt aloitettu, tule harrastamaan säännöllisesti ja pitämään pelitaitojasi yllä! Ilmoittautumiset: ira.merivaara@kiekko-espoo.com 

Kauden 2021-2022 joukkueen harjoitusajat: 

Maanantaisin klo 20.30-21.30 ja keskiviikkoisin klo 19-20 Leppävaarassa.

Nuorten harrastejoukkueen löydät myös "joukkueet" vetovalikosta. 
Kaudelle 2020-2021 seurassamme starttasi uusi mahdollisuus nuorille ringeten parissa. Toiminnassa on ollut menneellä kaudella mukana 2004-2009 syntyneitä tyttöjä. Harrasteryhmä on harjoitellut kerran viikossa Leppävaarassa. Ilman suurempaa mainostamista harrasteryhmässä on ollut menneellä kaudella 17 innokasta nuorta.

Nuorten harrasteryhmään voi tulla ilman suurempaa luistelutaitoa tai aiempaa kokemusta lajista. Ryhmässä harjoitellaan luistelun ja lajin alkeita ja luistelutaidon kehittyessä lajitaitoja lisätään harjoitteluun. Nuorten ryhmästä on mahdollisuus nousta nuorten harrastejoukkueeseen taitotason, motivaation ja iän salliessa. Ringeten harrastamisen lisäksi nuorten ryhmässä on mahdollisuus saada elinikäisiä kavereita.

Tavoitteena on oppia luistelutaidon perusteet ja tutustua vauhdikkaaseen jäälajiin.

Varusteiksi tarvitsee alkuun luistimet ja kypärän.

Kauden 2021-2022 ryhmän harjoitusajat: 

Keskiviikkoisin klo 19-20 Leppävaarassa. Harjoitukset käynnistyvät 18.8.2021 ja päättyvät 18.5.2022.

Harrastaminen vaatii ringettelisenssin (20€). Harrastus maksoi kaudella 2020-2021 35€ / kk.

yhteystiedot


Kysyttävää Nuorten harrastetoiminnasta? Ole yhteydessä:

Ira Merivaara
ira.merivaara@kiekko-espoo.com
+358 50 5282505

Mukana menossa