luistelukurssit


Image

Järjestämme lapsille matalankynnyksen tutustumismahdollisuuksia ja kursseja, jossa lapsi pääsee ohjatussa turvallisessa ympäristössä tutustumaan jäähän ja luisteluun.

Seuraavat kurssimme tulemme järjestämään marraskuussa Leppävaaran ja Laaksolahden jäähalleissa - voit varata paikkasi jo nyt!

Jääprinsessa kurssit, jossa seikkaillaan jääleikeissä Elsan ja Annan taikamaailmassa. Kurssi on suunnattu vuonna 2015, 2016, 2017 ja 2018 syntyneille tytöille. 

Laaksolahden jäähalli Jääprinssessojen kolmen kerran kurssi (7.11, 14.11 ja 21.11). Klo 12.30-13.30.

Leppävaaran jäähalli Jääprinssessojen kolmen kerran kurssi (6.11, 13.11 ja 20.11). Klo 13.45-14.45.

HUOM! Kurssin hinta on 20€ / tyttö ja paikkoja on rajoitetusti. Jaamme lapset vähintään kahteen ryhmään iän ja taitotason mukaan, jotta harjoittelu on mielekästä. 

Luistelukurssilla totutellaan luistimiin sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä, jossa seikkaillaan Elsa, Annan ja Olafin taikamaailmassa.

Nyt on mahtava matalankynnyksen tilaisuus tulla kokeilemaan luistelua kanssamme ja oppimaan luistelun alkeet!

Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat sekä ulkohousut.

HUOM! Haluamme painottaa, että Kiekko-Espoo noudattaa koronaan liittyviä rajoituksia ja suosituksia. Tulemme ilmoittautumisen jälkeen lähettämään teille vielä lisäinfon turvallisuusohjeineen. 

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

ilmoittautumiset ja lisätiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Ira Merivaara
+358505282505
ira.merivaara@kiekko-espoo.com

Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Mukana menossa