ringeten nuorten joukkue


Image

Kaudelle 2021-2022 seuraamme perustettiin uutena vaihtoehtona nuorten harrastejoukkue, joka koostuu vuonna 2007 syntyneistä ja vanhemmista tytöistä, jotka ovat pelanneet ringette aikaisemmin tai heillä on pidempi kokemus muusta jäälajissa.

Seuraamme tuli tarve perustaa kyseinen joukkue, koska on pelaajia, joilla on innokkuutta pelaamiseen ja säännölliseen harjoitteluun mutta sopivaa joukkuetta ei ole löytynyt. Valitettavan moni pelaaja joutuu lopettamaan D-C-B siirtymisvaiheessa, kun itselle sopivaa joukkuetta ei löydy. Joukkueesta on myös mahdollisuus oman taitotason ja motivaation riittäessä nousta takaisin oman ikäiseen kilpajoukkueeseen. Harrastejoukkueen pelaajien on mahdollista harjoitella sovittaessa kilpajoukkueiden kanssa.

Toiveena olisi, että lähitulevaisuudessa ringetteen saataisiin perustettua nuorten oma harrastesarja, jolloin pelaajat pääsisivät pelaamaan muita samanikäisiä ja tasoisia vastaan. Tulevalla kaudella joukkue osallistuu Ladyjen aluesarjaan ja harjoittelee 1-2 kertaa viikossa.

Joukkueen muodostaminen on nyt aloitettu, tule harrastamaan säännöllisesti ja pitämään pelitaitojasi yllä! Ilmoittautumiset: ira.merivaara@kiekko-espoo.com 

Kauden 2022-2023 joukkueen harjoitusajat: 

Maanantaisin klo 20.30-21.30 ja keskiviikkoisin klo 19-20 Leppävaarassa.


Joukkueen yhteystiedot


Joukkueenjohtaja

Jäsenen kuva
Sanja Hovilainen
0407548107
Lähetä sähköpostia

tapahtumat

uutiset

Mukana menossa