Image

TERVETULOA SUOMEN SUURIMPAAN LEIJONA-JOUKKUEESEEN!

Kiekkokouluun otetaan ensisijaisesti vuosina 2016 – 2018 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Alle 4-vuotiaille suosittelemme ensisijaisesti Luistelukoulua. Toimintaan ovat tervetulleita pääsääntöisesti kaikki alle 10-vuotiaat lapset luistelukokemuksesta riippumatta. Yli 10-vuotiaille seuralla on tarjota myös vaihtoehtoista toimintaa, kysy rohkeasti lisätietoja.

Kiekkokoulun ajatuksena ja tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset lajiin ja tarjota heille luistelutekniikan oppimisen lisäksi mahdollisuutta kiekkokoulun jälkeen jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa tai sitten tulla mukaan uudestaan Kiekkokouluun taas seuraavana syksynä.

Toimimme neljällä eri jäähallilla ympäri Espoota: Matinkylä, Laaksolahti, Leppävaara sekä Espoonlahti. Harjoituksia on kahdesti viikossa, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Lisätietoja toiminnasta saat lukemalla LEIJONA KIEKKOKOULUN INFOPAKETIN. Voit tarvittaessa olla yhteydessä toiminnasta vastaaviin henkilöihin.

For more information in English, read the HOCKEY SCHOOL INFORMATION PACKAGE. If necessary, you can contact the people in charge of the operation.

yhteystiedot


Kiekkokoulun Rehtori

Jäsenen kuva
Timo Winqvist
+358503545227
Lähetä sähköpostia

Toimistopäällikkö

Jäsenen kuva
Viola Kaukonen
+358405448747
Lähetä sähköpostia
Laskutus
Tekninen tuki / myClub

ilmoittaudu mukaan

Uutiset


tutustu toimintaamme!Mukana menossa