Kiekko-espoo eps 2011


Image

Kiekko-Espoo EPS 11 joukkueessa pelaa noin 50 vuonna 2011 syntynyttä pelaajaa.

Joukkueessamme korostuvat hyvälaatuinen ja tervehenkinen valmennus ja tasapuolinen yhdessä oppiminen: Laadukasta treeniä tarjotaan kaikille lähtötasosta riippumatta ja tärkeää on, että kaikilla on kivaa. Poikkeuksellisen laaja valmennusvahvuus vetää yhtä köyttä, ja kaiken tekemisen keskiössä on lapsi- ja yksilölähtöinen opettaminen ja kasvattaminen ilman kiirettä. Joukkueeseen on vielä syksyllä 2020 liittynyt uusia pelaajia, mukaan ehtii vielä hyvin! Joukkueen kausimaksu on noin 80 eur/kk elo-huhtikuun välillä.

Joukkue harjoittelee kaudella 2022-2023 jäällä kolmesti viikossa, jonka lisäksi järjestämme oheisharjoituttelua. Joukkueemme suhtautuu usean lajin harrastajiin positiivisesti, eikä osallistumispakkoa jokaiseen tapahtumaan ole.

Joukkueen taustalla on hyvähenkinen ja aktiivinen vanhempien yhteisö, ja tämä näkyy esimerkiksi viikonlopun tapahtumien yhteydessä järjestettynä kahviona, onnistuneina kotiturnauksina sekä aktiivisena osallistumisena joukkueena erilaisiin tapahtumiin. Yhteishenkemme ja hyvä meininkimme ovat saaneet paljon kehuja, ja kaudella 2019-2020 voitimme EPSin vuoden seuratekopalkinnon.

We welcome also the international families of Espoo, knowledge of Finnish language is not required to be able to play and join the team!

Lisätietoja saat joukkuueenjohtaja Ulla Ikoselta sekä päävalmentaja Camilo Miettiseltä, ks. yhteystiedot alta

Joukkueen yhteystiedot


Vastuuvalmentaja

Jäsenen kuva
Camilo Miettinen
Lähetä sähköpostia

Valmennuspäällikkö

Jäsenen kuva
Toni Jokela
+358400590366
Lähetä sähköpostia

uutiset


Tapahtumat


Mukana menossa