Kiekko-espoo eps 2011


Image

Kiekko-Espoo EPS 11 joukkueessa pelaa noin 60 vuonna 2011 syntynyttä pelaajaa.

Joukkueessamme korostuvat hyvälaatuinen ja tervehenkinen valmennus ja tasapuolinen yhdessä oppiminen. Laadukasta harjoittelua tarjotaan kaikille tasosta riippumatta ja tärkeää on, että kaikki yrittävät parhaansa ja saavat sitä kautta onnistumisia. Poikkeuksellisen laaja valmennusvahvuus sekä toimihenkilöiden määrä vetää yhtä köyttä. Kaiken tekemisen keskiössä on lapsi- ja yksilölähtöinen opettaminen ja kasvattaminen ilman kiirettä. Joukkueen kausimaksu on noin 170€/kk elo-toukokuun ajalta.

Joukkueella on kaudella 2023-2024 viisi tapahtumaa viikossa sisältäen oheis- ja jääharjoittelun sekä pelit. Joukkueemme suhtautuu usean lajin harrastajiin positiivisesti, eikä osallistumispakkoa jokaiseen tapahtumaan ole.

Joukkueen taustalla hyvähenkinen ja aktiivinen vanhempien yhteisö. Tämä näkyy esimerkiksi ottelu tapahtumien yhteydessä järjestettynä kahviona, onnistuneina kotiturnauksina sekä aktiivisena osallistumisena joukkueena erilaisiin tapahtumiin. Yhteishenkemme ja hyvä meininkimme ovat saaneet paljon positiivista palautetta.

We welcome also the international families of Espoo, knowledge of Finnish language is not required to be able to play and join the team!

Lisätietoja saat joukkueenjohtajiltamme sekä päävalmentajaltamme, yhteystiedot alla.

Joukkueen yhteystiedot


Joukkueenjohtaja

Jäsenen kuva
Laura Aarre
0405343435
Lähetä sähköpostia

Valmennuspäällikkö

Jäsenen kuva
Toni Jokela
+358400590366
Lähetä sähköpostia
Jäsenen kuva
Camilo Miettinen
Lähetä sähköpostia

uutiset


Tapahtumat


Mukana menossa