aikuisten harrastekiekko


Löydät tältä sivulta kootusti tietoa Kiekko-Espoon aikusille suunnatusta harrastekiekkotoiminnasta. Tällä hetkellä tarjoamme kaksi erilaista ryhmää. Molemmat ryhmät toimivat kertamaksuperiaatteella (10-kerran kortti) ja voit osallistua vapaasti haluamiisi tapahtumiin. Vakiovuorojen (mainittu alla) lisäksi vuoroja tullaan järjestämään myös muissa halleissa ja huippuaikoina. Löydät tältä sivulta tulevien viikkojen harjoitusajat.

PIPOLÄTKÄ

Pipolätkä on matalan kynnyksen toimintaa, jossa osallistujat eivät saa kuulua mihinkään jääkiekkojoukkueeseen tai muuhun ryhmään, joka pelaa oikeaa jääkiekkoa tai siihen verrattavissa olevaa peliä virallisesti tai epävirallisesti. Tähän poikkeuksena naisten harrasteliiga. Osallistuminen Kiekko-Espoo Höntsä-ryhmän toimintaan ei ole este Pipolätkään osallistumiseen.

Pakolliset varusteet ovat luistimet, maila ja kypärä sekä lisäksi jääkiekkohanskojen ja kaulasuojan käyttö on suositeltavaa. Muita varusteita saa toki käyttää mutta pelin tempo pitää olla kaikkia osallistujia huomioonottavaa, jotta kaikki uskaltavat pelata.

Ensisijainen jäävuoro keskiviikkoisin klo 20.45 - 21.45, Espoonlahden harjoitusjäähalli.

HÖNTSÄ

Höntsävuoro tarjoaa kaikille aikuisille mahdollisuuden tulla hakemaan hikeä pintaan ja hymyä kasvoille höntsälätkän merkeissä. Tarkoituksena on pelata happy hokia ikämiessäännöillä. Höntäsäjäillä hikoillaan täydessä pelivarustuksessa.

Ensisijaiset jäävuorot ovat:

  • keskiviikkoisin klo 21:00-22:00, Espoonlahden Forum
  • sunnuntaisin klo 18:00-19:00, Matinkylä 4

Harrastekiekon yhteystiedot


Valmennuspäällikkö

Jäsenen kuva
Tomi Anttila
0504055782
Lähetä sähköpostia
Ilmoittautuminen & Laskutus

ilmoittaudu mukaan ! 

TiedotteetMukana menossa


 
Bauer
Pihlajalinna
Gutz
Busmo