Patrik Björkskog palaa takaisin Kivikovaan!

Patrik Björkskog aloittaa Kiekko-Espoon kehitysvalmentajana 1.5.2024 alkaen. Björkskog toimii seurassa pääsääntöisesti U13-U18 ikäluokkien mukana. Pate tulee vastaamaan seuran kehitysvalmennuksen koulutuksista läpi seurayhteisön, kattaen myös tyttökiekon sekä ringeten. Patella on huippuluokan ammattitaito lajitaitojen valmennuksesta niin lasten kuin ammattipelaajien kanssa. Björkskog on aiemmin työskennellyt lukuisten NHL, Liiga, ja muiden huipputason pelaajien kanssa.

”Paluu Espooseen tuntuu luonnolliselta, kuin kotiin palaisi. Olen aiemmin työskennellyt Kiekko-Espoo Ry:ssä jääkiekkoliiton taitovalmentajana kolmen kauden ajan. kehitysvalmentajan työnkuva sopii minulle erittäin hyvin ja olen erittäin innoissani tulevista haasteista ja mahdollisuuksista. Nähdään hallilla!”

Kiekko-Espoo ry:n toiminnanjohtaja Niko Merikanto kommentoi:

”Hienoa saada Pate kotiin. Olen erittäin iloinen, että voimme strategiamme mukaisesti panostaa kehitysvalmennukseen ja siten tukea pelaajiemme kehittymistä entistä paremmin.  Paten panoksella saadaan pelaajille kilpailuetua kehittymiseen, jämäköitetään ja monipuolistetaan pelaajapolkumme sisältöjä huomattavasti ja saadaan pelaajille entistä enemmän yksilöllistä huomiota  heidän kehityskohteittensa parantamiseen.”

Tervetuloa Pate takaisin Kivikovaan!