Palkintotilaisuus 30.9.2022

Kiekko-Espoo Ry vastaanotti Jääkiekon ja Ringeten Tähtiseuramerkit sekä diplomin. 

Jääkiekkoliiton Etelän alueen aluekoordinaattori Joni Leander kävi luovuttamassa seurallemme Jääkiekon Tähtimerkin ja diplomin Kiekko-Espoon Mestis ottelussa 30.9.2022. Suomen Ringetteliiton toiminnanjohtaja Anu Pitkänen kävi luovuttamassa Ringeten Tähtiseuramerkin Naisten SM-sarjan kotiottelussa 1.10.2022.

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliittojen laatuohjelma, joka tukee ja kehittää suomalaisen urheilun keskeisintä vahvuutta ja selkärankaa: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saa seura, joka on moderni, ketterä ja inhimillinen. Tähtimerkki on lupaus laadusta sekä sitoutumisesta jatkuvaan kehitystyöhön. Tähtiseura vastaa erilaisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeisiin ja kehittyy heidän mukanaan. Kiekko-Espoo Ry on ollut Jääkiekon ja Ringeten Tähtiseura kesäkuusta 2021 alkaen.

Kuvassa vasemmalta: Tiina Veräväinen, Niko Merikanto, Ami Rubinstein, Timo Winqvist, Viola Kaukonen ja Joni Leander

 

Seuratoimijoita palkittiin kunniamerkein!

Suomen Jääkiekkoliitto myöntää jääkiekon parissa toimiville henkilöille ansiomerkkejä, sekä huomionosoituksia pitkäaikaisesta jääkiekon hyväksi tehdystä toiminnasta. Suomen Jääkiekkoliitto on myöntänyt Kiekko-Espoo Ry:n toimijoille ansiomerkkejä seuraavasti:

Kultainen ansiomerkki:
Niko Merikanto
Tiina Veräväinen

Hopeinen ansiomerkki
Sami Haapanen
Matti Väyrynen

Prossinen Ansiomerkki
Timo Airisto
Kristo Herold
Hannu Aario
Jakko Kjellberg
Hannu Tervo

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka toiminnallaan on saavuttanut vähintään 75 toimintapistettä. Edellytyksenä merkin saamiselle on vähintään 45 vuoden ikä. Merkkiä seuraa liiton vapaakortti siihen liittyvine erikseen, vuosittain määritettävine käyttöoikeuksineen.
Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka toiminnallaan on saavuttanut vähintään 50 toimintapistettä.
Toimintapisteitä kertyy seura – sekä liittotason työstä erillisen taulukon mukaisesti.

Kiekko-Espoo onnittelee ja kiittää palkittuja työstään Espoolaisen ja Suomalaisen jääkiekon eteen!

Kuvassa vasemmalta: Timo Airisto, Kristo Herold, Sami Haapanen, Matti Väyrynen, Tiina Veräväinen, Niko Merikanto. Lisäksi paikalla Viola Kaukonen sekä Pasi Kainulainen (Jääkiekkoliiton liittohallituksen jäsen)