LUISTELUKOULU


Image

Tervetuloa mukaan lapsi-aikuinen luistelukouluun Matinkylään sunnuntaisin klo 12.30-13.30!

Luistelukoulussa lapsi tutustuu jäällä olemiseen ja luisteluun oman tutun aikuisen kanssa. Kaiken ikäiset ja tasoiset ovat tervetulleita mukaan, erityisen hyvin ryhmä sopii 2-7 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmä on tarkoitettu perheille, jotka haluavat yhteistä ajanvietettä lapsen kanssa, sekä lapsille jotka tarvitsevat tutun aikuisen tukea harrastuksen aloittamisessa. Mukaan voi siis tulla oman äidin, isän, siskon, veljen, tädin, sedän tai muun tutun aikuisen kanssa. Olettehan yhteydessä, jos lapsi haluaa osallistua itsenäisesti luistelukouluun ilman omaa aikuista!

Ryhmässä tehdään erilaisia hauskoja pariharjoituksia ja tutustutaan jäällä oloon leikillisten harjoitteiden kautta. Myös vapaata aikaa jäällä on varattuna yhteisen ohjelman jälkeen. Vaikka ryhmässä harjoitellaan ensisijaisesti luistelutaitoja, tutustumme myös jääkiekon alkeisiin.

Mukaan tarvitsee luistimet (myös aikuiselle), kypärän ja paksummat talvihanskat (tai jääkiekkohanskat) sekä ulkohousut.

Hinta: 
75 eur syyskausi
75 eur kevätkausi

Luistelukoulusta voi jatkaa kiekkokouluun tai aikuisten harrasteryhmiin.

Ilmoittautuessasi ryhmään, luo myClubiin tunnukset osallistuvan lapsen nimellä. Lapsi ilmoittautuu luistelukouluun ja osallistuvan aikuisen nimi kirjoitetaan huoltaja-kohtaan tai lisätietoihin.

Nähdään Matinkylässä! 

Yhteystiedot


Lajipäällikkö

Jäsenen kuva
Venla Mattila
0509111952
Lähetä sähköpostia

ilmoittaudu mukaan!


uutiset


Mukana menossa