KIVIKOVA Kannattajakortti


Image

Etsimme kumppaneita mahdollistamaan seuramme varainhankintaa! 

Liity meidän verkostoomme ja olet mukana tärkeässä työssämme.  Yrityksille on nyt tarjolla täysin riskitön kampanja, jossa tuemme sinua markkinoinnissa ja asiakashankinnassa. Sinun tehtäväksi jää huolehtia kasvavan asiakasmäärän palvelemisesta!Urheiluseurat korona-ahdingossa - Miten juuri sinä voisit tukea harrastustoimintaa?

Yhteiskunnallisesti merkittävät, yhdistyspohjalta toimivat urheiluseurat ovat tukalassa tilanteessa. Lasten ja nuorten harrastustoiminta on ollut tiukkojen rajoitusten piirissä jo useita kuukausia. Rajoitukset ovat johtaneet harrastuksen lopettamisiin, uusien harrastajien katoon, seuran työntekijöiden lomautuksiin ja sitä kautta tulevaisuuden toimintaedellytysten selkeään laskuun. Lapset ja nuoret kaipaavat apua! Yhdistyksillä ei ole tarvittavia taloudellisia puskureita, joista ammentaa varoja tulojen tippuessa.

Seuramme perinteinen varainhankinta on myös kokenut kolauksen. Yritysten mielenkiinto mainostaa suljetuissa jäähalleissa on ymmärrettävästi vähäistä, eikä normaaleja varainhankinnan tapahtumia ole voitu järjestää. Olemmekin nyt käynnistämässä täysin uutta varainhankinnan muotoa, jonka avulla pystymme tarjoamaan yrityksille riskittömän ja teidän paikallista tunnettavuutta sekä markkinointia tukevan tavan olla mukana seuratoiminnan tukijana.

Harrastus – sekä kilpailutoiminnan tuottajana Kiekko-Espoo Ry tarjoaa normaalioloissa mahdollisuuden jääkiekon ja ringeten harrastamiseen lähes 3000 lapselle, nuorelle ja aikuiselle. Harrastajat sekä heidän lähipiirinsä muodostavat noin 10,000 henkilön yhteisön. Pitkien rajoitustoimien ja siitä aiheutuvan haitan vuoksi pelkäämme, että edellytykset tarjota toimintaa tulevaisuudessa heikkenevät merkittävästi. Tämä näkyy suoraan seuran ja lajien harrastajamäärissä ja sitä kautta yhteiskunnallisesti lasten ja nuorten liikkumisen vähentymisenä. Mediassa esitetyt luvut harrastajamäärien laskusta pitävät paikkansa, Kiekko-Espoo Ry:n Kiekko – ja Ringettekouluissa aloittaa harrastuksen n. 40 % vähemmän lapsia kuin talvella 2019–2020.

Mikä on kivikova kannattajakortti?

Pyrimme keräämään varoja seuralle sekä tarjoamaan jäsenillemme varainhankinnan keinona kannattajakorttien myynnin. Kannattajakorttien myynnistä vastaavat seuran henkilökunta sekä seuramme jäsenet, joille ohjataan vähintään 50% syntyvästä myyntituosta.

Kannattajakortin arvo ostajalle syntyy sen sisältämistä eduista. Kortin omistaja on oikeutettu paikallisten yritysten tarjoamiin etuihin palveluista tai tuotteista. Kannattajakortti on ainakin alkuvaiheessa fyysinen muovikortti, mutta suunnitteilla on myös mobiilikortin tekeminen.

Yritys osallistuu kampanjaan tarjoamalla alennuksen omasta palvelustaan tai tuotteestaan:

 • - Tarjoushintainen ruokailu ravintolassanne
  - Alennus tarjoamastanne palvelusta kuten kotisiivous, autonhuolto tai hiustenleikkuu.
  - Alennettu hinta myymästänne tuotteesta
  - B2B-tarjous verkoston yrityksille

Mitä useampi paikallinen yritys lähtee mukaan tarjoamaan etuja, sitä houkuttelevamman tuotteen saamme myyntiin ja sitä isomman tukisumman saamme kerättyä harrastajiemme tueksi. Mitä useamman kortin saamme myydyksi, sitä isommalle kohderyhmälle saamme tiedon tarjoamistanne tarjouksista. Näin uskomme, että tästä olisi teillekin hyötyä kasvaneena liikevaihtona ja uusina asiakkaina. Samalla olette mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten laadukasta liikuntakasvatustyötä.

Kannattajakortti pähkinänkuoressa

 1. 1) Kiekko-Espoo Ry tuottaa kannattajakortit sekä hoitaa korttien levittämisen. Ei suoria kustannuksia kumppaniyrityksille.
 2. 2) Kiekko-Espoo Ry ylläpitää mukana olevien yritysten listaa verkkosivuillaan. 
 3. 3) Kiekko-Espoo Ry tarjoaa jokaiselle mukaan lähteneelle yritykselle mainostilan seuran verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä kausijulkaisussaan.
 4. 4)Yrityksesi tarjoaa edun kannattajakortin omistajalle. Etu voi olla jatkuva tai kertaluontoinen.
 5. 5) Kampanja-aika on vuosi kerrallaan, ei siis pitkää sitoutumista.

Mikäli kiinnostuit tästä kampanjasta, tai haluaisit olla tukemassa seuran toimintaa muilla tavoin, ole yhteydessä:

Lennu Kämppi
Kiekko-Espoo Ry
Myynti – ja markkinointipäällikkö
+358445565399
lennu.kamppi@kiekko-espoo.com

Mikäli et juuri nyt tahdo lähteä mukaan tähän kampanjaan, pidäthän meidät mielessä ja olet yhteydessä, mikäli tilanne muuttuu. Voit auttaa meitä myös ottamalla seuramme sosiaalisen median kanavat seurantaan:

https://juniorit.kiekko-espoo.com/
Facebook: @kiekkoespoojuniorit
Instagram: @kiekkoespoojuniorit

FACEBOOK
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 päivää sitten
Kiekko-Espoo ry

🔥🔥 ... Katso enemmänKatso vähemmän

🔥🔥
4 viikkoa sitten
Kiekko-Espoo ry

Ira Merivaara on ringeten pitkäaikainen ja aktiivinen toimija niin seura- kuin liittotasolla. Merivaaran panos lajin kehittämisen eteen on ollut merkittävää erityisesti meillä Kiekko-Espoossa.

Onneksemme Ira on ollut ohjaamassa ja innostamassa lapsia ja nuoria lajin pariin Espoossa jo pidemmän aikaa. Toivottavasti saamme nauttia Iran palveluksista vielä pitkään tulevaisuudessa 🥰Ira Merivaaralle myönnettiin eilen Urheilugaalassa Taustavoima-palkinto! 🏆✨

Taustavoima-palkinto myönnetään lajiliittojen toimijoille, joiden panos on ollut poikkeuksellisen merkittävä lajissaan. Taustavoima-palkinnon saaja on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin kehittämisessä.

Ira Merivaara on ringeten pitkäaikainen ja aktiivinen toimija niin seura- kuin liittotasolla. Merivaaran panos lajin kehittämisen eteen on ollut merkittävää erityisesti hänen seurassaan Kiekko-Espoossa, jossa hän on toiminut lukuisissa rooleissa vuodesta 2014 alkaen. Suurella sydämellä ringeten eteen työskentelevä Merivaara toimi myös viime syksynä Espoossa järjestettyjen MM-kotikisojen pääsihteerinä.

- Kyllähän tämä tunnustus aika nöyräksi vetää. Koen, että lajimme parissa olisi ollut vaikka kuinka monta henkilöä, jolle tämä kunniamaininta olisi voitu osoittaa. Upea kunnianosoitus, kiitos! Merivaara kommentoi tunnelmia Urheilugaalassa.

Lue koko uutinen nettisivuiltamme: www.ringette.fi/fi/nw/17807/ira+merivaaralle+my%C3%B6nnettiin+urheilugaalassa%C2%A0taustavoima-pa...

#urheilugaala #taustavoima Urheilugaala Kiekko-Espoo Ringette
... Katso enemmänKatso vähemmän

Ira Merivaara on ringeten pitkäaikainen ja aktiivinen toimija niin seura- kuin liittotasolla. Merivaaran panos lajin kehittämisen eteen on ollut merkittävää erityisesti meillä Kiekko-Espoossa. 

Onneksemme Ira on ollut ohjaamassa ja innostamassa lapsia ja nuoria lajin pariin Espoossa jo pidemmän aikaa. Toivottavasti saamme nauttia Iran palveluksista vielä pitkään tulevaisuudessa 🥰

Kommentoi Facebookissa

Onnittelut 💙💛

Onnittelut Ira! Ansaittu palkinto!

Niin mahtavaa, onnea Ira! Olet lajin sydän 💙

Hienoa 😊👍🏾

Hyvä Ira, onnea!

Paljon onnea Ira! Huikeeta duunia❤️

Onnittelut 🙂

View more comments

Lataa lisää