Kivikova-Podcast: Syvällistä tietoa juniorijääkiekosta ja ringettestä!

Olemme iloisia kertoessamme, että Kiekko-Espoo on lähtenyt rohkeasti kohti uusia viestinnän ja markkinoinnin ulottuvuuksia. Kivikova-Podcastin jaksojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat kolme valmennuspäällikköämme, Toni Jokela, Eemeli Mäkinen ja Rolf Von Hedenberg. Tulevalla kaudella 2023–2024 julkaistaan 6–8 jaksoa, jotka takaavat kuulijalleen syvällisen katsauksen juniorijääkiekkoon ja ringetteen.

Kivikova-Podcast tarjoaa kuulijoilleen asiantuntevaa analyysia ajankohtaisista teemoista, pelaajista, valmennuksesta sekä jääkiekon ja ringeten perusteista. Lisäksi ohjelmassa tullaan kuulemaan laajasti lajien parissa työskentelevien ammattilaisten näkemyksiä.

Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan tätä ainutlaatuista sisältöä kanssanne ja toivomme, että Kivikova-Podcast tulee olemaan arvokas lisäys jääkiekko- ja ringettefanien kuuntelulistalle. Pysykää siis kuulolla, sillä luvassa on mahtavia jaksoja ja syvällistä pohdintaa lajien parissa!

Tässä linkki torstaina 5.10 julkaistuun kaikkien aikojen ensimmäiseen Kivikova-Podcast jaksoon. Ensimmäisessä jaksossa vieraana espoolainen kiekkolegenda Jere Lehtinen.

https://spotify.link/

Kivikovin terveisin,

Eemeli Mäkinen, Toni Jokela, Rolf Von Hedenberg

#KivikovaPodcast #Juniorijääkiekko #Ringette #KiekkoEspoo #Viestintä #Markkinointi