Kiekko-Espoon uusi liikuntaleikkikoulu kerännyt kehuja

Syyskuusta lähtien Kiekko-Espoon tarjonnassa ollut liikuntaleikkikoulu on saanut hyvän vastaanoton. Seuralle uusi konsepti laajentaa toimintaa jäältä jään ulkopuolelle korostaen monipuolisten liikuntataitojen sekä motoristen perustaitojen opettelua ja omaksumista pienestä pitäen. Perustaidot kuten tasapaino, hyppääminen ja koordinaatiotaidot yms. luovat pohjan myöhemmälle lajiharjoittelulle ja ovat erittäin tärkeässä osassa pienten lasten liikunnallisen kehityksen kannalta. Liikuntaleikkikoulu, eli liikkari, pyrkii keskittymään näiden perustaitojen harjoitteluun monipuolisten leikkien ja muiden hauskojen aktiviteettien avulla. Toiminnan päätarkoitus on, että lapsilla on hauskaa liikunnan parissa ja toiminta edistää elinikäisen liikunnan tavoitetta myös tukien myöhempää lajiharjoittelua.

Liikuntaleikkikoulu järjestetään joka keskiviikko Matinkylän Ilmatar Areenan liikuntasalissa klo 17:00-17:45. Toiminta on suunnattu 3-5 vuotiaille lapsille. Liikuntaleikkikoulua ohjaavat ESLU:n Liikuntaleikkikouluohjaaja -koulutuksen saaneet ohjaajat, jotka ovat perehtyneet Liikuntaleikkikoulun ohjaamiseen ja toteuttamiseen. Liikuntaleikkikoulun koko kausi maksaa 125 €. Syys-/kevätkausi 75 €/kausi. Syyskausi alkoi keskiviikkona 21.9.2022 ja kevätkausi alkaa keskiviikkona 11.1.2023. Mukaan pääsee ilmoittautumaan MyClubissa, johon löytää linkin seuran nettisivuilta liikuntaleikkikoulun omalta sivulta.

Kiekko-Espoo Liikuntaleikkikoulu

Käy lukemassa myös verkkolehti Etelätuulen juttu Kiekko-Espoon liikuntaleikkikoulusta. Jutussa myös tyttökiekon lajipäällikön Venla Mattilan mietteitä uudesta liikuntaleikkikoulusta!

Etelätuulen artikkeli Kiekko-Espoon Liikuntaleikkikoulusta


Liikuntaleikkikoulun strategiset painopisteet:

”Liikunnan ilon ja liikunnallisten elämäntapojen edistäminen”

”Yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin lisääminen seuratoiminnassa”

LUE LISÄÄ SEURAN STRATEGIASTA TÄÄLTÄ