Kiekko-Espoon kauden 2022-2023 nais- ja tyttökiekon joukkuerakenne

Tarjolla on toimintaa eri ikäluokille ja eri tasoisille pelaajille. Yhteistyö joukkueiden välillä on tiivistä, ja tarjoamme eheän pelaajapolun tyttö- ja naiskiekkoilijoille.

TYTTÖKIEKKOKOULU tarjoaa eri-ikäisille tytöille mahdollisuuden opetella luistelun ja jääkiekon alkeet kivassa ilmapiirissä. Tyttökiekkokouluun voivat ilmoittautua eri ikäiset ja tasoiset tytöt. Toiminta suunnitellaan vasta-alkajille sopivaksi ja lajiin tutustutaan leikkien ja pelaten. Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 avataan toukokuun aikana.

U10 – TYTÖT on nuorin tyttökiekkojoukkue, jonne ovat tervetulleita kaikki alle 10- vuotiaat tytöt. Toimintaan voi liittyä mukaan suoraan tai Tyttökiekkokoulun kautta. Osaamisvaatimuksia ei joukkueeseen ole, vaan taitoja harjoitellaan yhdessä. Joukkue osallistuu Mini Aurora Liigaan, pelaa pelitällejä tyttö- ja poikajoukkueita vastaan ja osallistuu turnauksiin.

U12 – TYTÖT tarjoaa toimintaa niin aloitteleville pelureille kuin pidempään lajia harrastaneille. Harjoitusmäärä kasvaa ja pelit pelataan sarjapeleinä. U12 -tytöt pelaavat ja harjoittelevat sekä tyttöjen että poikien kanssa.

KIEKKO-ESPOO NUORET koostuu nuorista, n. 13-17 -vuotiaista pelaajista. Nuorten joukkueessa harjoittelu on mukautettu tason mukaan, ja joukkue tekee tiivistä harjoittelu- ja peliyhteistyötä eri poikajoukkueiden sekä Naisten Akatemia -joukkueen kanssa. Nuoret pelaavat tyttö- ja poikasarjoja.

KIEKKO-ESPOO NAISTEN AKATEMIA osallistuu tulevalla kaudella naisten Mestis-karsintaan.

KIEKKO-ESPOO NAISET pelaa kaudella 2022-2023 Naisten Liigaa.

Lasten ja nuorten harrasteryhmien toiminnasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lisätietoja joukkueiden toiminnasta saat valmennuspäälliköiltä:

Venla Mattila
venla.mattila@kiekko-espoo.com
+358509111952
Tyttökiekkokoulu, U10, U12 ja Nuoret

Sami Haapanen
sami@kiekko-espoo.com
+358 40 9305175
Naisten Liiga, Naisten Akatemia