Kiekko-Espoo Ry:n palkitut kaudella 2021-2022

Kiekko-Espoo ry:n seurahistorian ensimmäinen palkintotilaisuus järjestettiin Matinkylän Ilmatar Areenalla keskiviikkona 27.4.2022. Pienimuotoiseen tilaisuuteen oli kutsuttu paikan päälle palkitut henkilöt sekä joukkueiden edustajat.

Kaikki jaetut palkinnot ovat vuosittain jaettavia kiertopalkintoja:

Vuoden seurateko: Teija Malk/ K-E Specials toiminta

”Osoittaa jääurheiluseuran tasa-arvoa, yhteiskunnallista vastuuta ja seuran tehtävää liikuttaa kaikkia”

Vuoden joukkue: Kiekko-Espoo U20 Challenger

”Ennakko-odotuksiin nähden suoritti erinomaisesti koko kauden nousten nuorten mestiksestä SM-sarjaan. Joukkueen pelaajia on käytetty jopa miesten Mestis matseissa.”

Vuoden valmentaja: Simo Romo, u20 Challenger

”Simo Romo on itse espoolaisen jääkiekkoilun kasvatti. Hän onnistui tällä kaudella valmentajuudessaan juuri siinä olennaisessa, eli sai yksilöt pelaamaan joukkueelle ja sai samaiset yksilöt myös kehittymään jopa Mestis tason peleihin. Valmennuksen teesit tavoittivat siis pelaajat täydellisesti.”

Vuoden nuori valmentaja/tulokas: Teemu Suolinna Blues U14 II

”Teemu on osoittanut poikkeuksellista kehittymistä ensimmäisillä kausillaan”

Vuoden junioripelaaja – Jere Lehtinen palkinto: Emil Holopainen K-E Blues U14 I

”Emil on kehittynyt kauden aikana huimasti ja noussut ikäluokkansa kärkipelaajiin, oma halu kehittyä ja motivaatio pelaamiseen on todella kova.”

Vuoden nais-/tyttöpelaaja – Noora Räty palkinto: Julia Zielinska / K-E Naiset Liiga

”Julia on vahvalla pelaamisellaan ja tunnollisella harjoittelullaan kasvattanut rooliaan kauden aikana. Julia on hyvien esitystensä ansiosta kuulunut Naisten Mestiksen ja ikäluokkansa kärkipelaajiin, ja sen myötä tehnyt läpimurron Naisten Liigan pelaavaan kokoonpanoon.”

Vuoden ringettepelaaja – Ira Merivaara palkinto: Vilma Jokipii / EKS B-joukkue

”Vilma on kehittynyt kauden aikana huimasti. Kentällä Vilma tekee aina loppuun asti töitä joukkueen eteen ja pystyy suorituksillaan kovissakin peleissä ratkaisemaan pelejä joukkueelle.”

Poikakiekko Vuoden joukkue: K-E EKS U13

”K-Espoo EKS U13, neljästä peliryhmästä kolme ikäluokan final four tapahtumassa tasoilla AAA, AA+, AA-.”

Poikakiekko Vuoden toimihenkilö: Matti Fontell U18 challenger joukkueenjohtaja

”Matti on pitkäaikaisena seuratoimijana useissa eri seuroissa Espoossa toiminut erilaisissa hallinnon tehtävissä usean vuoden ajan. Hän on hoitanut tunnollisesti ja luotettavasti joukkueiden raha- ja hallintoasioita, viimeisimpänä KE U18 Challenger joukkueessa, mahdollistaen näin pelaajien sujuvan harrastamisen.”

Tyttökiekko Vuoden joukkue: U12 tytöt

”U12 on innokas ja motivoitunut ryhmä, jonka yhteispeli ja kehitys on ollut hienoa ja pelaajat toimivat hienona esimerkkinä myös muille tyttökiekkoilijoille. Osaava ja aktiivinen valmennus ja taustaryhmä ovat hyvällä työllään mahdollistaneet joukkueen mallikkaan toiminnan.”

Tyttökiekko Vuoden toimihenkilö: Justus Ojala

”Justus on ollut pitkään mukana tyttökiekon toiminnassa ja toiminut tälläkin kaudella useamman joukkueen huoltotiimissä mahdollistaen joukkueiden sujuvan toiminnan harjoituksissa ja peleissä. Justus on hoitanut tunnollisesti ja täsmällisesti joukkueiden asioita ja ollut suurena apuna kaikille joukkueille ja koko tyttökiekolle.”

Ringette Vuoden toimihenkilö: EKS C-joukkue / Jenni Haataja

”Jenni on ollut EKS:n toiminnassa mukana seuran perustamisesta lähtien, ensin pelaajana ja myöhemmin myös tyttärensä joukkueen joukkueenjohtajana. Joukkueenjohtajana Jenni on täsmällinen ja tekee asiat todella ammattimaisella otteella. Jenni on aina valmis auttamaan ja rautainen tieto lajista onkin usein hyödyksi, kun Jenni alkaa asiaa hoitamaan. Jenni on seuran toiminnassa mukana myös ringettejaoksen edustajana ja hallituksen jäsenenä sekä tulevan ringeten suurturnauksen turnauspäällikkönä.”

Ringette Vuoden joukkue: EKS Ringette E10

”EKS E10-joukkue on joukkue isolla J-kirjaimella. Joukkueen toiminnasta paistaa aina hyvä fiilis. Joukkueen pelaajat ovat aktiivisesti osallistunut myös seuran muihin toimintoihin kuten teho- ja mv-jäille sekä ringettekouluohjaajiksi.”

Erikoismainninnat:

U18 Suomenmestarijoukkue: ”Jokainen osasi odottaa että espoolaiset juuret omaava Hannu Blom saa pelaajat ja muut valmennustiimin ja johtoryhmän jäsenet puhaltamaan yhteen hiileen. Kaikkiaan tasainen- sekä nousujohteinen kausi, joka päättyi upeasti mestaruuteen. Emme voisi olla seurana ylpeämpiä- Kiitos kaikille U18 tiimin jäsenille!”

Kiekko-Espoo Naiset: ”Upean runkosarjan pelannut joukkue, joka osoitti vahvuutensa erittäin tiukassa finaalisarjassa, jossa vastassa oli HIFK. Onnittelut koko joukkueelle”

Ringette SM-joukkue: ”Pitkän tauon jälkeen SM-Sarjan finaaleissa upeasti esiintynyt joukkue. Valtavat onnittelut saavutetusta hopeasta, jota varmasti lähdetään kirkastamaan kaudella 2022-23”