Kiekko-Espoo ry hakee Seurapalvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluseura lähes 3000 harrastajalle. Lajeinamme ovat jääkiekko ja ringette ja toimimme koko espoon alueella kaikissa jäähalleissa. Tehtävämme on olla merkittävä espoolainen liikuntakasvatustoimija ja tavoitteenamme on rakentaa espoolaisille lapsille ja nuorille liikunnallinen tulevaisuus sekä innokkaimmille polku kilpaurheiluun. Voit tutustua seuramme toimintaan nettisivuillamme https://juniorit.kiekko-espoo.com.
Panostamme strategiamme toteuttamiseen ja siihen tarvitsemme Sinut:

Seurapalvelupäällikkö

Tehtävässäsi pääset toteuttamaan monipuolista yhteistyötä seuran joukkueiden toimihenkilöiden ja harrastajien kanssa:

– Vastaat seuran jäävuorojen ja tilojen käytön hallinnoinnista ja jaosta
– Hallinnoit ja ylläpidät seuran keskeisiä järjestelmiä (MyClub, Microsoft 365) sekä ohjaat ja neuvot niiden käyttäjiä
– Organisoit seuran leiritoimintaa
– Organisoit ja jaat turnausjärjestelyt joukkueille
– Organisoit seurayhteisöpäivät ja muut yhteiset isommat ja pienemmät tapahtumat, kuten tempaukset ja valokuvauspäivät
– Pidät yllä seuran koulutuskalenteria, organisoit ja järjestät koulutuksia niin joukkueiden toimihenkilöille kuin harrastajien vanhemmillekin
– Toimit linkkinä seuran joukkueiden ja yhteisten tuote- ja palvelutarpeiden toimittajien välillä
– Järjestät ja organisoit matalan kynnyksen harrastukset (Easy Hockey, Specials, Parakiekko, aikuisten höntsä, pipolätkä jne)
– Mahdolliset muut osaamisesi ja kokemuksesi mukaiset tehtävät

Tehtävässä menestyt, kun

– Olet asiakaspalveluhenkinen
– Sinulla on hyvä IT- , Excel- ja projektihallintataidot
– Olet järjestelmällinen, täsmällinen ja tarkka
– Et karta toimistorutiineja
– Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisutaito yhteensovittaa tarpeita ja tehdä kompromisseja
– Olet kielitaitoinen

Plussaa on sopiva koulutus, kokemus urheiluseuratoiminnasta ja kokemus vapaaehtoisten kanssa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin palava halusi toimia urheilun seuratoiminnan parissa sekä iloinen ja energinen asenteesi tarttua kehittämään seuran yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä.

Tarjoamme kokoaikaisen toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen mukavien työkaverien rennossa ilmapiirissä. Seurassamme pääset näköalapaikalle juniorijääurheilussa ja saat mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja osaamistasi. Varaudu siihen, että työtä on jonkin verran myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta vastapainoksi Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työskentelyaikoihisi. Nykyaikaiset viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Matinkylän Ilmatar-areenalla ja tehtävässä on mahdollista tehdä myös etätöitä.

Tehtävä sisältää myös lasten ja nuorten kanssa työskentelemistä, joten tulemme pyytämään Sinua näyttämään lasten ja – nuorten kanssa työskentelyyn vaadittavaa rikostaustaotetta.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse Kiekko-Espoo ry:n toiminnanjohtaja Niko Merikannolta niko.merikanto@kiekko-espoo.com

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen toiminnanjohtajalle perjantaihin 8.12. mennessä sähköpostitse niko.merikanto@kiekko-espoo.com.