Haetaan ringeten osaajaa

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut seura. Kiekko-Espoolla on Suomen suurin ringettekoulu ja samalla seuramme on Suomen suurin ringetteseura noin 750 ringetteharrastajalla. Kiekko-Espoo tarjoaa ringetessä harrastusmahdollisuuden aina ringettekoulusta SM-sarjassa pelaavaan naisten joukkueeseen asti.

Oletko Sinä seuramme uusi ringeten työntekijä? Tarjoamme kokoaikatyön, osa-aikatyön tai tuntityötä – omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Tehtävään haetaan henkilöä, joka tuntee lajin ja haluaa olla kehittämässä sitä intohimoisesti eteenpäin niin Espoossa kuin Suomessakin suurella sinisellä sydämellä.

Tunnistatko itsesi seuraavista? 

  • Sinulla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja ohjaamisesta
  • Omaat kiinnostusta ja innostusta liikuntaan ja ringetteen
  • Olet positiivinen tyyppi, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa

Edellytämme tehtävään valittavalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ pitää sisällään myös ilta- sekä viikonlopputyötä. Omaa osaamista on mahdollista kehittää kouluttautumalla työsuhteen aikana mm. valmennuskoulutuksilla.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Erilaisten kurssien, kouluturnausten, tapahtumien ja leirien suunnittelu, markkinointi sekä niiden toteutus
  • Seuratoiminnan arjen suunnittelu ja toteutus
  • Aamujäiden ja tehojäiden suunnittelu ja valmentaminen
  • Sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus sosiaaliseen mediaan
  • Työntekijä osallistuu aktiivisesti juniori-ikäluokkien (G-E-juniorit) arkeen ja valmennukseen
  • Ringettekoulun ja nuorten ryhmän suunnittelu, organisointi ja ohjaaminen
  • Aloittavien ikäluokkien valmentaminen

Liikunta-alan tai muu lasten ja nuorten ohjauksen koulutus sekä ringettevalmentajan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Toimintaa on viidessä eri jäähallissa Espoossa, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työntekijällä on kaikessa tekemisessä työparinaan ringeten lajipäällikkö. Tarkemmat työtehtävät ja työkuvaus katsotaan yhdessä sopivan henkilön löydyttyä, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään 31.3.2023 mennessä ira.merivaara@kiekko-espoo.com. Liitä hakemukseen myös mahdolliset suosittelijat. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ilmoitathan hakemuksessa, oletko kiinnostunut kokopäivätyöstä, osa-aikatyöstä vai viikkotunneista (ja viikkotuntimäärä). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2024.

Lisätietoja: Ira Merivaara, lajipäällikkö: ira.merivaara@kiekko-espoo.com / lisätietoja 0505282505

Tule mukaan kehittämään espoolaista ringetteä!