Haetaan ringeten osaajaa

HAETAAN RINGETEN OSAAJAA

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut seura. Kiekko-Espoolla on Suomen suurin ringettekoulu ja samalla seuramme on Suomen suurin ringetteseura lähes 850 ringetteharrastajalla. Kiekko-Espoo tarjoaa ringetessä harrastusmahdollisuuden aina ringettekoulusta SM-sarjassa pelaavaan naisten joukkueeseen asti.

Tehtävään haetaan henkilöä, joka tuntee lajin ja haluaa olla kehittämässä sitä intohimoisesti eteenpäin niin Espoossa kuin Suomessakin suurella sinisellä sydämellä.

Tarjoamme tuntityötä noin 5-15h / viikossa – omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla. Oletko Sinä seuramme uusi ringeten työntekijä?

Tunnistatko itsesi seuraavista?
• Sinulla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja ohjaamisesta
• Omaat kiinnostusta ja innostusta liikuntaan ja ringetteen
• Olet positiivinen tyyppi, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa

Edellytämme tehtävään valittavalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työnluonne on viikonloppu- ja iltapainotteinen.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:
• Aloittavien ikäluokkien valmentaminen
• Ringettekoulussa avustaminen
• Erilaisten kurssien, tapahtumien ja leirien suunnittelu sekä niiden toteutus

Liikunta-alan tai muu lasten ja nuorten ohjauksen koulutus sekä ringettevalmentajan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Toimintaa on viidessä eri jäähallissa Espoossa, joten oman auton käyttö on suotavaa.

Työntekijällä on kaikessa tekemisessään apunaan ringeten lajipäällikkö. Tarkemmat työtehtävät ja työkuvaus katsotaan yhdessä sopivan henkilön löydyttyä, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään 31.1.2024 mennessä ira.merivaara@kiekko-espoo.com. Liitä hakemukseen myös mahdolliset suosittelijat. Hakemukset käsitellään niiden saavuttua ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan (mieluiten heti) ja päättyy 23.6.2024.

Lisätietoja: Ira Merivaara, lajipäällikkö: ira.merivaara@kiekko-espoo.com / 0505282505

Tule mukaan kehittämään espoolaista ringetteä!