Haetaan kokoaikaista ringeten työntekijää

HAETAAN RINGETEN KOKOAIKAISTA TYÖNTEKIJÄÄ

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut seura. Kiekko-Espoolla on Suomen suurin ringettekoulu ja samalla seuramme on Suomen suurin ringetteseura lähes 900 ringetteharrastajalle. Kiekko-Espoo tarjoaa ringetessä harrastusmahdollisuuden aina ringettekoulusta SM-sarjassa pelaavaan naisten joukkueeseen asti.

Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on paloa jääurheiluun ja halua olla kehittämässä sitä intohimoisesti eteenpäin niin Espoossa kuin Suomessakin suurella sinisellä sydämellä.

Oletko Sinä seuramme uusi ringeten työntekijä ja tunnistat itsesi seuraavista:
• Lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja ohjaaminen on Sinun juttusi
• Kiinnostut ja innostut liikunnasta, urheilusta ja ringetestä
• Olet positiivinen tyyppi, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa
• Näppäimistöltä taiot kuvat ja tekstit niin someen kuin nettisivuille

Plussaa on sopiva koulutus ja kokemus urheiluseuratoiminnasta. Tärkeintä on kuitenkin palava halusi toimia urheilun seuratoiminnan parissa sekä iloinen ja energinen asenteesi tarttua kehittämään ringetteä.

Tarjoamme kokoaikaisen toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen mukavien työkaverien kanssa rennossa ilmapiirissä. Seurassamme pääset näköalapaikalle juniorijääurheilussa ja saat mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja osaamistasi. Varaudu siihen, että työtä on kaikilla espoolaisilla jäähalleilla myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta vastapainoksi Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa muutoin omiin työskentelyaikoihisi ja tehtävässä on mahdollista tehdä soveltuvin osin myös etätöitä.

Työntekijällä on kaikessa tekemisessään apunaan ringeten lajipäällikkö. Tarkemmat työtehtävät ja työkuvaus katsotaan yhdessä sopivan henkilön löydyttyä, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään 14.4.2024 mennessä ira.merivaara@kiekko-espoo.com. Liitä hakemukseen myös mahdolliset suosittelijat. Hakemukset käsitellään heti niiden saavuttua ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan 1.5.2024 tai yhdessä sovittaessa.

Lisätietoja: Ira Merivaara, lajipäällikkö: ira.merivaara@kiekko-espoo.com / 0505282505. Otathan myös haltuun somekanavamme @kiekkoespooringette

Tule mukaan kehittämään espoolaista ringetteä!