Haetaan kokoaikaista ringeten osaajaa

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut seura. Kiekko-Espoolla on Suomen suurin ringettekoulu ja samalla se on Suomen suurin ringetteseura.

Haemme kaudelle 2022-2023 ringeten seuratyöntekijää kokoaikaiseen toimeen (37,5h/vko). Tule mukaan kehittämään espoolaista ringetteä!

Työhön haetaan henkilöä, joka tuntee lajin ja haluaa olla kehittämässä sitä intohimoisesti eteenpäin niin Espoossa kuin Suomessakin.

Tunnistatko itsesi seuraavista? 

  • Sinulla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja ohjaamisesta
  • Omaat kiinnostusta ja innostusta sekä innostamista liikuntaan ja ringetteen
  • Olet valmis tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

Edellytämme toimeen valittavalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työtehtävät:

  • Erilaisten kurssien, tapahtumien ja leirien suunnittelu, markkinointi sekä niiden toteutus
  • Seuratoiminnan arjen suunnittelu ja toteutus
  • Seuratyöntekijä osallistuu aktiivisesti juniori-ikäluokkien (G-E-juniorit) arkeen ja valmennukseen
  • Ringettekoulun suunnittelu, organisointi ja ohjaaminen
  • Aloittavien ikäluokkien vastuuvalmentaja

Liikunta-alan tai muu lasten ja nuorten ohjauksen koulutus sekä ringettevalmentajan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Jos omaat sisällöntuotannon taitoja, niin nekin ovat työssä hyödyksi. Toimintaa on viidessä eri jäähallissa Espoossa, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Seuratyöntekijällä on kaikessa tekemisessä tukenaan ringeten lajipäällikkö. Tarkemmat työtehtävät ja työkuvaus katsotaan yhdessä sopivan henkilön löydyttyä, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan!

 

Henkilövalinta suoritetaan avoimen haun kautta. Hakuaikaa on 24.7.2022 asti, täytämme kuitenkin paikan heti oikean löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset (sis. palkkatoive, CV, mahdolliset suosittelijat) 24.7. mennessä. Työsopimus alkaa elokuussa ja on määräaikainen 11.6.2023 saakka.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@kiekko-espoo.com / lisätietoja 0505282505