Emma Nuutinen Kiekko-Espoo ry:n tyttökiekon lajipäälliköksi!

Emma Nuutinen on nimitetty Kiekko-Espoo ry:n tyttökiekosta vastaavaksi lajipäälliköksi 21.8.2023 alkaen. Tehtävässään Emma vastaa seuran tyttöjen kiekkokoulusta ja tyttöjoukkueista. Keskeisinä vastuina Emmalla tulee olemaan uusien tyttökiekkoharrastajien saaminen kiekkoilun pariin, ohjata ja johtaa ikäluokkien valmennus-ja joukkuetoimintaa ja kehittää Suomikiekon strategian mukaisesti tyttökiekon tunnettuisuutta ja houkuttelevuutta Espoossa.

Hei kaikki!

Olen Emma Nuutinen, ja minulla on ilo ja kunnia ottaa vastaan tehtävä tyttökiekon lajipäällikkönä täällä Espoossa. Omalla kiekko urallani olen pelannut Kiekko-Espoossa, ja sen jälkeen olen saanut pelata Yhdysvalloissa yliopistotasolla North Dakotan sekä Mercyhurstin yliopistossa, sekä ammattilaisena Buffalo Beautsin joukkueessa. Tämän lisäksi on ollut hienoa edustaa Suomea monissa arvokisoissa, kuten saavuttaa Olympia-pronssi 2018 ja kokea unohtumattomat hetket Espoon kotikisoissa 2019. Jääkiekon lisäksi minulta löytyy vahva tausta jalkapallosta, jossa edustin Suomea nuorten maajoukkuetasolle asti.

Viimeisten vuosien aikana olen työskennellyt Florida Panthersin organisaatiossa valmennuksen ja markkinoinnin parissa, mikä oli hieno ja opettavainen kokemus. Yliopistosta tarttui mukaan urheilujohtamisen kandi tutkinto, sekä maisterin tutkinto markkinoinnista.

Olen innoissani uudesta haasteesta ja siitä, että pääsen mukaan kehittämään Espoon tyttökiekkoa. Tavoitteenani on tarjota pelaajille mahdollisuus kasvaa ja kehittyä lajin parissa sekä luoda vahva ja yhteen hioutuva tyttökiekkoyhteisö.
Odotan innolla yhteistyötä ja uusia kohtaamisia kaikkien teidän kanssa!

Lämpimin terveisin,
Emma Nuutinen

Kiekko-Espoo ry:n toiminnanjohtaja Niko Merikanto kommentoi:

”Huippujuttu saada Emma Kivikovaan tiimiin mukaan. Emman tasoinen huippujääkiekkoilijan ura Suomessa, maajoukkueessa, USA yliopistojoukkueessa ja ammattikiekkoilijana ulkomailla sekä omakohtainen kokemus tyttö- ja naiskiekkopolun läpi elämisestä tuo tyttökiekkoomme todella vankan ja vakuuttavan osaajan ja hienon lisän ammentaa omakohtaista kokemusta tyttökiekon pelaajapolullemme. Emman osaaminen, kokemukset ja sosiaalinen luonne tuovat tyttökiekkoomme ja koko seuraamme hienoa lisäbuustia. Otamme Emman avosylin yhteisöömme mukaan!

Haluan myös kiittää opettajaksi siirtynyttä tyttökiekon edellistä lajipäällikköä Venla Mattilaa kaikesta hyvästä mitä olet viime vuosina saanut hienosti tapahtumaan Espoolaisessa tyttökiekossa ja toivottaa tsemppiä ja lämmintä, mutta Kivikovaa kiekkosydäntä myös jatkoon”