Ajankohtaiskatsaus Kiekko-Espoo ry koronatilanteeseen

Tiedotamme julkisesti Kiekko-Espoo ry:n koronatilanteen mahdollisista muutoksista kaksi kertaa viikossa perjantaisin ja tiistaisin. Seurassa noudatetaan käytännön muokkaamaa protokollaa, jolla ilmenneiden tartuntojen ja altistumisten toimenpiteet tiedotetaan  ja ohjeistetaan suoraan asianosaisten joukkueiden, toimihenkilöiden  ja muiden mahdollisten henkilöiden kanssa. Julkisesti tiedotamme yleiskuvan seurassa vallitsevasta tilanteesta.

Ringeten aiemmin tiedotettujen karanteeniin asetettujen pelaajien karanteeni on päättynyt. Karanteenin aikana ei ole ilmennyt uusia tartuntoja tai altistumisia ja pelaajat ovat palanneet normaaliin harjoitus- ja pelitoimintaan.

Poikien aiemmin tiedotettujen U20 SM, U18 SM ja U16 SM altistuneiden ja karanteeniin asetettujen pelaajien keskuudessa on todettu 5 vahvistettua tautitapausta. Lisäksi osa U18 Challenger joukkueen pelaajista on altistunut aiemmin ei-karanteenissa olleelle vahvistetulle tartunnalle. Kaikki todetut tartuntatapaukset ja tartunnalle altistuneet on Espoon tartuntatautiviranomaisen toimesta määrätty kotikaranteeniin.

Espoon tartuntatautiviranomainen on määrännyt kaikki ko joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt koronatestiin mahdollisten oireettomienkin tautitapausten löytämiseksi.

Karanteenien vuoksi siirrettyjen otteluiden uudet päivämäärät on pääosin julkaistu Jääkiekkoliiton tulospalvelussa.

Kiekko-Espoo ry